Köregler

Lysande förskolan erbjuder plats till familjer  som är bokförda i Sundbyberg utifrån kötid som räknas från det att ansökan kommit in. Du kan tidigast ställa ditt barn i kö när det fått fullständigt personnummer. Syskon till barn som är folkbokförda i Sundbyberg har förtur. Är ni folkbokförda i en annan kommun har vi möljighet att erbjuda plats  beroende på hur lång kö vi har från Sundbyberg.

Med anledning av covid-19 - Välkommen på ett säkert besök till förskolan!

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan så kommer vi att återkomma till dig för möjlighet att komma på en personlig visning. Lysande Förskolan utgår ifrån Folkhälsomyndighetens och andra ansvariga myndigheters riktlinjer och rekommendationer för att minska smittspridning. Vi har lagt extra stort fokus på trygghet och säkerhet, både för dig som besökare och för vår personal. Vi har vidtagit alla tänkbara åtgärder för att besöket ska vara så säkert som möjligt. 
 

Platsansökan till Lysande förskolan i Sundbyberg

Välkommen att ansöka om plats till Lysande förskolan i Sundbyberg! Fyll i formuläret här nedanför och klicka på "Skicka ansökan" så placeras ditt barn automatiskt i vår kö.